Plexiglas helder

31.46196.02 per m2

Bij ons kunt u makkelijk en snel Plexiglas helder platen kopen in de diktes 2 t/m 15 mm. Deze platen zijn helder van kleur en hebben een optimale lichtdoorlatendheid (beter dan glas!). Ons Plexiglas is weers- en UV-bestendig daardoor zijn ze goed buiten toe te passen..

Plexiglas is ongeveer 30 keer sterker dan gewoon glas en daarnaast ook nog een heel stuk lichter!
Plexiglas heeft zeer goede warmte isolerende eigenschappen.

Onze Plexiglas platen worden gratis op maat gezaagd en zijn tweezijdig voorzien van beschermfolie.

Wissen
Total Area (sq m)
Product Price

Beschrijving

Eigenschappen Plexiglas helder 2 t/m 15 mm:

Plexiglas helder 2 t/m 15 mm is ca. 30 keer sterker dan gewoon glas en weegt minder dan de helft. Hierdoor is Plexiglas en goed, duurzaam en veilig alternatief voor glas.
Deze platen zijn helder van kleur en hebben een optimale lichtdoorlatendheid (beter dan glas!). Ons Plexiglas is weers- en UV-bestendig daardoor zijn ze goed buiten toe te passen. Plexiglas heeft zeer goede warmte isolerende eigenschappen.

Mogelijke bewerkingen Plexiglas:

Plexiglas helder is makkelijk te bewerken zoals; zagen, boren, frezen, graveren, (warm)buigen, verlijmen en(vlam)polijsten. Ook is plexiglas helder goed te laseren, waardoor je makkelijk verschillende vormen kunt maken. Door het laseren ontstaan er hele mooie heldere randen.

Toepassingen Plexiglas:

Plexiglas wordt veel toegepast als beglazing zowel in de bouw als voorzetramen en windschermen als ook voor de hobby, zoals caravanramen, bootruiten.
De mogelijkheden zijn zeer divers, denk ook aan vitrines, naambordjes, medische apparatuur, machine- en stofkappen.

Assortiment Plexiglas:

Ons standaard assortiment bestaat uit helder Plexiglas in diktes van 2 tot en met 15 mm. Overige diktes zijn op aanvraag te verkrijgen, vaak kunnen wij deze ook gewoon heel snel leveren. Daarnaast zijn er ook nog ca. 150 verschillende kleuren te verkrijgen, bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen.

Naast platen, is Plexiglas of Acrylaat ook te verkrijgen als blok, buis en staf materiaal.

 

Extra informatie

Afmetingen 3050 x 2030 mm
Dikte

, , , , , , , ,

Kleur

Maximale afmeting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.