HPL Kompactplaat Wit

33.28154.28 per m2

Bij ons kunt u snel en voordelig HPL Kompact platen kopen in de diktes 3 t/m 20 mm. Deze HPL Kompact platen zijn wit van kleur en zeer stevig en hard.

De HPL Kompactplaat heeft een mooi hard en glad oppervlak dat het uitermate geschikt maakt als reclamebord, gevelplaat, werkbladen, maar ook voor de bekleding van meubels en toonbanken.

Onze HPL Kompact platen worden gratis op maat gezaagd.

Wissen
Total Area (sq m)
Product Price
SKU: 3830.006 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Eigenschappen HPL Kompact platen:

HPL Kompact platen zijn volkern platen met een Melamine toplaag, hierdoor hebben HPL Kompactplaten heeft een mooi hard en glad oppervlak dat het uitermate geschikt maakt als reclamebord, gevelplaat, werkbladen, maar ook voor de bekleding van meubels en toonbanken.

Mogelijke bewerkingen HPL Kompact platen:

HPL Kompact platen zijn redelijk te bewerken zoals; frezen, graveren en boren.
Door het wegfrezen van de witte toplaag wordt de donkere kern zichtbaar, hier zijn erg leuke effecten mee te bewerkstelligen!

Toepassingen HPL Kompact platen:

HPL Kompact platen worden veel toegepast als reclameborden, boeiborden, gevelplaten en zuilen. Ook kun je door het infrezen van HPL Kompact platen ze goed toepassen als naambordjes, machine panelen ed. Door de harde gladde toplaag zijn HPL kompact platen uitermate geschikt als werkbladen, maar ook voor gebruik als de bekleding van meubels en toonbanken.

Assortiment HPL Kompact platen:

Ons standaard assortiment bestaat uit HPL Kompact platen in diktes van 3mm t/m 19mm. Overige diktes zijn op aanvraag te verkrijgen.

In onze web shop kunt u witte HPL Kompact platen platen op maat kopen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor HPL Kompact platen in verschillende kleuren en diktes die wij veelal uit voorraad kunnen leveren, bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen.

Extra informatie

Afmetingen 3200 x 1600 x 6 mm
Dikte

, , , , , , , ,

Kleur

Maximale afmeting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.