Maatwerk

De mogelijkheden met kunststof zijn eindeloos. Wij hebben de kennis en expertise in huis om nagenoeg al het maatwerk in kunststof voor u te realiseren.
Hieronder een klein overzicht van de mogelijkheden neem contact met ons op en wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

De Technieken & De Producten

 • Boren                                                     * Bedrukte Platen
 • CNC Frezen                                           * Freesletters
 • Conventioneel Frezen                            * Bewegwijzering
 • Laseren                                                  * Reclameborden
 • Buigen en zetten                                    * Doosletters
 • Graveren                                                * Stofpakken
 • Lijmen                                                    * Machinekappen
 • Polijsten                                                 * Caravanramen
 • Schuren                                                 * Bootruiten
 • Vlakken                                                  * Modellen
 • Printen                                                   * Naamborden
 • Zeefdrukken                                          * Prototypes
 • 3D printen                                              * Machine
 • Etc. etc. etc.                                             Onderdelen

.

Beschrijving

Bewerkingstechnieken ten behoeve van uw maatwerk

De mogelijkheden met kunststof zijn eindeloos. Wij hebben de kennis en expertise in huis om nagenoeg al het maatwerk in kunststof voor u te realiseren.
Hieronder een klein overzicht van de mogelijkheden neem contact met ons op en wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

Wij beschikken over een modern en groot machinepark oor het vervaardigen van uw producten op maat. Hierdoor kunnen wij uw product perfect veervaardigen volgens de door u aangeleverde specificaties. Daarnaast  kunnen wij u ook helpen met het maken van (aangepaste-) tekeningen, prototypes, etc.

Voor al u bewerkingen en projecten krijgt u één aanspreekpunt, wel zo makkelijk en overzichtelijk.

Zagen

Het zagen van de kunststoffen maatwerk gebeurd op digitaal gestuurde zaagtafels, voor optimaal en exact zaagwerk (+/- 0,5 mm).
Daarnaast kunnen wij zagen onder een hoek van 0 tot 45 graden. Dit tot maximaal 3.050 mm lang .

Frezen

Het exact en optimaal frezen van kunststof gebeurd op CNC gestuurde freesbanken (max. 3.050 x 2.050 mm). Onze CNC gstuurde freestafels zijn voorzien van gereedschapswisselaars.  Tevens kunnen onze ervaren medewerkers uw tekening of bestand naar een freesbestand vertalen .

Draaien

Het draaien van kunststof gebeurd zowel op CNC gestuurde- als ook op conventionele draaienbanken (max. Ø 800 mm). Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Boren

Voor het nauwkeurig boren van kunststof maken we ook gebruik van een CNC gestuurde freesbank. Grote gaten boren in kunststof gebeurd op een kolomboor.

Polijsten

Het polijsten van Acrylaat kan op verschillende wijzen, zoals;
Hoogglans polijsten, traditioneel door schuren en borstelen  of
Machine polijsten, dit gebeurd op de machine met een diamantbeitel of
Vlam polijsten, dit gebeurd met een sterk geconcentreerde vlam (1.700 °C) Nadeel hiervan is de spanning die in het materiaal ontstaat.

3D Printen

Binnen de industrie heeft 3D printing zich ontwikkeld van een prototype-techniek tot een serieuze optie voor industriële toepassingen. Variërend van kleinere series (maatwerk) tot zeer complexe modellen. Van modellen, prototyping tot kleine series kunnen wij u helpen met verschillende 3D print opties.

Wij bieden u een ruime keus aan 3D-printmaterialen. Wij kunnen o.a. 3D printen in; ABS, Alumide, Carbonmide, Polyamide (veel opties) en Peek. Of het nu gaat om een slijtvast onderdeel of een flexibel model. Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte materiaal voor uw toepassing!

Warm Buigen

Het warm buigen van kunststof gebeurd op een professionele buigbank met onder- en boven spiraal welke zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling.
Op onze buigtafel zijn materialen van 3 tot 25 mm dikte te buigen.

Warm Vervormen

Het warm vormen van diverse kunststoffen gebeurd in een oven, waar na de kunststof platen probleemloos over een mal zijn te vormen tot het door u gewenste eindproduct.

Lijmen

Het lijmen van kunststof gebeurt met 1-componenten of 2-componenten lijm. Met handmatige en procesmatige doseringstechnieken worden kunststoffen, aan de hand van vooraf vastgestelde procedures, nauwkeurig verlijmd.

 

Graveren

Een eenvoudige gravure of complex graveerwerk gebeurt op een CNC graveermachine of op een lasergraveermachine. Hierdoor hebben wij de beste oplossingen in huis om uw kunststofplaten te voorzien van de gewenste tekst en/of afbeeldingen.

Digitaal printen en zeefdrukken

Ook het digitaal printen en zeefdrukken van kunststof plaat kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij werken wij met vaste partners. Op deze manier besteedt u zo alles uit onder één dak. U bespaart hierdoor tijd, zoekkosten en u beschikt over één aanspreekpunt.

Zetten Koud

Op een zetbank kunnen we platen kunststof zetten tot een dikte van ca. 4 á 5 mm, dit gebeurt meestal met Polycarbonaat (Lexan).

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos, neem gerust contact met ons op om samen de voor u meeste geschikte oplossingen te zoeken. Samen kunnen wij uw ideeën verder uitwerken en bijvoorbeeld omzetten in prototypes of concrete producten. Of het nou gaat om enkelstuks, kleine of grote series. Samen zoeken wij voor u de beste oplossing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.