Wij zijn Kunststofplaatopmaat.nl

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige kunststofplaten die wij voor u Gratis op maat zagen.

In onze webshop kunt u onder andere de volgende kunststof platen op maat bestellen: Alupanel, Dibond, HPL Kompact, Geschuimd PVC, Plexiglas, Polycarbonaat en Trespaplaten.

Daarnaast hebben wij de beschikking over vele andere soorten kunststoffen: Zoals PET-G, Technische kunststoffen zoals Werkstof-S, Nylon (PA6), Polyethyleen (PE), HMPE, Delrin (POM). Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos!

Al onze kunststofplaten zagen wij GRATIS voor u op maat en leveren wij binnen 2 werkdagen bij u thuis. Of u nu in Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Enschede, Groningen, Utrecht of Eindhoven zit wij hebben landelijke dekking.

Onze professionals kunnen u te allen tijde helpen met het kiezen van de beste kunststofplaten voor uw toepassing.

Daarnaast kunt u voor al uw bewerkingen van het kunststofplaat materiaal bij ons terecht, of het nu gaat om het bedrukken, beplakken, frezen, lijmen, zetten of graveren, bij ons bent u aan het juiste adres!  Doordat wij veel specifieke machines hebben zoals freesmachines, lasersnij en lasergraveermachines, maar ook een 3D printer, kunnen wij veel producten, prototypes en halffabricaten voor u realiseren!

Graag helpen wij u met het kiezen van de juiste materialen en producten. Van tekening tot eindproduct, wij adviseren en helpen u graag!.

 

 

Vraag hier uw maatwerk of speciale project aan